luni, 19 ianuarie 2009

Facerea, Capitolul 33

1.Atunci, ridicându-şi ochii, Iacov a văzut pe Isav, fratele său, venind cu cei patru sute de oameni. Şi a împărţit Iacov copiii Liei şi ai Rahilei şi ai celor două roabe. 

Probabil ca aveau deja aranjate formatiunile, ca la cum s-a puit...

2.Şi a pus pe cele două roabe cu copiii lor înainte; apoi după ei a pus pe Lia cu copiii ei şi la urmă a pus pe Rahila şi pe Iosif; 
3.Iar el mergea în fruntea lor şi, apropiindu-se de fratele său, i s-a închinat de şapte ori până la pământ. 

Hmmm, adica sclavele veneau inaintea nevestelor? Funky. Sa se inchide 7 ori? Cui? Parca frasu' la inselat de mostenire si cam din cauza lui a ajuns sa fie sclav vreo 20 de ani si sa faca genetica cu batul, stai, asta-i parte buna.

4.Isav însă a alergat în întâmpinarea lui şi l-a îmbrăţişat şi, cuprinzându-i grumazul, l-a sărutat şi au plâns amândoi. 

Telenovela.

5.Apoi, ridicându-şi ochii şi văzând femeile şi copiii, Isav a zis: "Cine sunt aceştia?" Zis-a Iacov: "Copiii cu care a miluit Dumnezeu pe robul tău!" 

Se vede ca erau frati... Cat de idiot sa fii sa vezi o multime de plozi si cateva femei desalate si sa intrebi cine sunt... Parca nu traiau in aceeasi perioada de continua pompare a unitatilor.

6.Deci, s-au apropiat întâi roabele cu copiii lor şi s-au închinat. 
7.Apoi a venit Lia cu copiii ei şi s-au închinat, iar la urmă au venit şi s-au închinat şi Rahila cu Iosif. 

Care-i faza cu inchinatul asta? Era ala urat tare si se cruceau cand il vedeau?

8.Zis-a Isav: "Ce sunt acele turme, pe care le-am întâlnit?" Iar Iacov a răspuns: "Ca să afle robul tău bunăvoinţă înaintea domnului meu". 
9.Atunci Isav a zis: "Am şi eu multe, frate; ţine-ţi ale tale pentru tine!" 

Baiat de treaba Isav asta, chiar daca l-a inselat la inceput.

10.Iacov însă a zis: "De am aflat bunăvoinţă înaintea ta, primeşte darurile din mâinile mele, căci, când am văzut faţa ta, parcă aş fi văzut faţa lui Dumnezeu, aşa de binevoitor mi-ai fost. 
11.Primeşte de la mine binecuvântările mele, pe care ţi le aduc, că m-a miluit Dumnezeu şi am de toate". Şi a stăruit şi le-a luat. 

Ce ma enerveaza oamenii care nu stiu sa accepte un refuz... 

12.Apoi a zis Isav: "Să ne sculăm şi să mergem împreună; eu însă îmi voi potrivi pasul cu tine". 
13.Iacov însă a răspuns: "Domnul meu ştie că îmi sunt gingaşi copiii şi că am oi şi vite de curând fătate; de le vom mâna tare numai o zi, ar pieri toată turma. 
14.Să se ducă dar domnul meu, înaintea robului său, iar eu voi urma încet, în pas cu vitele cele dinaintea mea şi în pas cu copiii, până voi ajunge la domnul meu în Seir". 

O discutie plictisitoare despre viteza de deplasare a unui bou versus viteza de deplasare a altui bou.

15.Atunci Isav a zis: "Să-ţi las măcar o parte din oamenii cei ce sunt cu mine". Iar Iacov i-a răspuns: "La ce aceasta? Mi-ajunge mie bunăvoinţa ce-am aflat înaintea domnului meu". 
16.Şi s-a întors Isav în aceeaşi zi pe calea sa la Seir. 
17.Iar Iacov s-a îndreptat spre Sucot şi şi-a făcut acolo locuinţă pentru sine, iar pentru vitele sale a făcut şuri; de aceea a pus el numele locului aceluia Sucot.

Astia-s alesii lui D si tot boschetari sunt. 
 
18.Întorcându-se Iacov din Mesopotamia şi ajungând cu bine la Salem, o cetate în ţinutul Sichem, din pământul Canaan, s-a aşezat în faţa cetăţii. 

Opa, cetate. Pun pariu ca astia aveau zei mai meseriasi. Astia a lu D boschetareau in fata cetatii.

19.Apoi şi-a cumpărat partea de câmp, pe care era cortul său, cu o sută de kesite, de la fiii lui Hemor, tatăl lui Sichem. 
20.A înălţat acolo un jertfelnic şi i-a pus numele El-Elohe-Israel. 

In sfarsit mai si cumpara astia ceva. Am observat ca pana acum, "ALESII" sunt boschetari care merg din cand in cand prin desert si pe alocuri mai pun un cataroi in picioare, il stropesc cu pi... ulei si ii dau un nume. Sau mai gasesc locuri deja numite de altii si le dau alte nume. Crazy fuckers...

2 comentarii:

Anonim spunea...

esti un mare idiot, cel ce ai comentat verseturile biblice, invata, om prost, sa citesti biblia, ca aceasta nu e o revista cu subiect si ilustratii pornografice, care o citesti in extaz, aceasta are si trimiteri, se citeste pe trimiteri, si doar asa poi sa spui ca in sfarsit ai citit biblia, dar depinde cat de incuiat esti, sa nu pricepi nimic, un citat din biblie spune asa: femeia frumoasa si proasta, e ca un inel de aur, pus in ritul unui porc,, valabil si pt barbati, biblia nu o poti citi intr-o zi, o saptamina, o luna, ea poate duta chear si un an, depinde de intelepciunea fiecaruia, asa,ca, te rog invata sa citesti, apoi studiaza, si vei vedea ca nu ve-i mai avea nimic de comentat. iti urez mult suces, si dumnezeu sa-ti dea minte si putere sa gandesti.

Adi spunea...

M U I E la iehovisti, mormoni si atei!