joi, 2 octombrie 2008

Facerea, Capitolul 20

1. Apoi a plecat Avraam de acolo spre miazăzi şi s-a aşezat între Cadeş şi Sur şi a trăit o vreme în Gherara.
2. Şi a zis Avraam despre Sarra, femeia sa: "Mi-e soră", căci se temea să spună: "E femeia mea", ca nu cumva să-l ucidă locuitorii cetăţii aceleia din pricina ei. Iar Abimelec, regele Gherarei, a trimis şi a luat pe Sarra.

Hold the fucking phone. Asta a ramas iar fara bani? Care-i faza? Deja vu? Face iar ca-n Egipt? Ii prosteste si pe astia? Ce-i asa drept la mosu asta obosit? Sa inteleg ca asta se ducea acolo unde erau regi gerontofili? Iar nevasta-sa acum era si mai sexi odata cu varsta.

Cat avea nevasta-sa? 100 de ani deacu?
Hot sexy mama. MILF ce mai!
3. Dar noaptea în vis a venit Dumnezeu la Abimelec şi i-a zis: "Iată, tu ai să mori pentru femeia, pe care ai luat-o, căci ea are bărbat".

Uuuu, apare in vis. Foarte cul frate.

4. Abimelec însă nu se atinsese de ea şi a zis: "Doamne, ucide-vei oare chiar şi un om drept?

Buna intrebare. Ce vina a avut el daca a gasit o bunaciune de femeie si a vrut un pic de sexut? Cum poti sa te abtii sa nu sari pe o femeie sexi de 100 de ani? Doar e om. Ce mama naibii. Bai frate.5. Oare n-a zis el singur: "Mi-e soră?" Ba şi ea mia zis: "Mi-e frate!" Eu cu inimă nevinovată şi cu mâini curate am făcut aceasta".

Ce tare, astia vorbeau in vis.

6. Iar Dumnezeu i-a zis în vis: "Şi Eu ştiu că cu inimă nevinovată ai făcut aceasta şi te-am ferit de a păcătui împotriva Mea; de aceea nu ţi-am îngăduit să te atingi de ea.

Cat de bun e D. Super.

7. Acum însă dă înapoi femeia omului aceluia, că e prooroc, şi se va ruga pentru tine şi vei fi viu; iar de nu o vei da înapoi, să ştii bine că ai să mori şi tu şi toţi ai tăi!"

Sa o dea inapoi? Da ce e frate, o vita?
De ce sa moara si altii ca asta e gerontofil? Mama, ce logica super are si D asta.

8. Şi, sculându-se Abimelec, a doua zi de dimineaţă, a chemat pe toţi slujitorii săi şi le-a povestit toate acestea în auz, şi s-au spăimântat toţi oamenii aceia foarte tare.

No shit. Io ziceam ca-i nebun. Astia in vremea aia se luau dupa vise pentru a conduce tari? Interesant. Explica multe tampenia asta.

9. Apoi a chemat Abimelec pe Avraam şi i-a zis: "Ce mi-ai făcut tu? Cu ce ţi-am greşit eu, de ai adus asupra mea şi asupra ţării mele aşa păcat mare? Tu mi-ai făcut un lucru, care nu se cuvine a-l face!"

Smack the fucker. Old pimp!

10. Şi a mai zis Abimelec către Avraam: "Ce ai socotit tu, de ai făcut una ca asta?"
11. Răspuns-a Avraam: "Am socotit că prin ţinutul acesta lipseşte frica de Dumnezeu şi voi fi omorât din pricina femeii mele.

Cica lipseste frica de Dumnezeu? Pai nu-i iubitor, sau parca asa am auzit? De ce ti-ar fi frica de cineva iubitor. Si cica nu-i era frica. Ia cititi mai sus sa vedeti daca ii era sau nu frica.

12. Cu adevărat ea mi-e soră după tată, dar nu ştiu după mamă, iar acum mi-e soţie.

Holly shit! Asta s-a casatorit cu sora-sa? Meserie. Dupa mama nu era sigur? Cum naiba vine asta? Stiam ca mama o stii intotdeauna, nu tatal. :)) Super fain. Parca l-a binecuvantat D, nu? E in regula sa te casatoresti cu sora-ta? Baieti, atacati-va surorile. Daca e ceva, ziceti si voi ca asa scrie in Biblie, ce dracu.

13. Iar când m-a scos Dumnezeu din casa tatălui meu, ca să pribegesc, am zis către ea: "Să-mi faci acest bine, şi, în orice loc vom merge, să zici de mine: "Mi-e frate!"
14. Atunci a luat Abimelec o mie de sicli de argint, vite mari şi mici, robi şi roabe şi a dat lui Avraam; şi i-a dat înapoi şi pe Sarra, femeia sa.
15. Şi a zis Abimelec către Avraam: "Iată, ţinutul meu îţi este la îndemână: locuieşte unde îţi place!"

WTF????? Stai ma asa. Asta te prosteste, il manie pe D si tu ii dai bani si pamant. Super tare. Logica curului.

16. Iar către Sarra a zis: "Iată, dau fratelui tău o mie de sicli de argint, care vor fi ca un văl pe ochi pentru cei ce sunt împrejurul tău şi pentru lumea toată. Şi iată că acum eşti socotită dreaptă!"

Asta nu schimba faptul ca te-ai casatorit cu frate-tu!!!

17. Şi s-a rugat Avraam lui Dumnezeu şi Dumnezeu a vindecat pe Abimelec, pe femeia lui şi pe roabele lui, şi acestea au început a naşte.

Stai asa, asta avea femeie? Daca D a zis de Abimelec ca e drept asta inseamna ca e bine sa ai mai multe neveste si sclave?

Ce tare-i faza cu nascutul. Adica le-a pus un dop pana s-a rezolvat disputa. Si acu au inceput sa pompeze? Si care-i faza? De ce trebuia sa le pedepseasca pe ele?

18. Căci Domnul lovise cu stârpiciune toată casa lui Abimelec, pentru Sarra, femeia lui Avraam.

Am o intrebare? Cum s-au prins astia ca i-a lovit cu starpiciune? Adica au trecut doar doua zile? Imi scapa ceva?

Niciun comentariu: