marți, 30 septembrie 2008

Facerea, Capitolul 19

1. Cei doi Îngeri au ajuns la Sodoma seara, iar Lot şedea la poarta Sodomei. Şi văzându-I, Lot s-a sculat înaintea Lor şi s-a plecat cu faţa până la pământ

Nu mai aveau carburant ca sa-si foloseasca aripile sau cum?

Lot s-a sculat si apoi s-a plecat. Sa inteleg ca inainte sa se scoale are aplecat? De ce nu s-a aplecat direct? Lot sedea seara la poarta orasului? Era cersetor sau paznic?
2. Şi a zis: "Stăpânii mei, abateţi-vă pe la casa slugii Voastre, ca să rămâneţi acolo; spălaţi-Vă picioarele, iar dimineaţă, sculându-Vă, Vă veţi duce în drumul Vostru". Ei însă au zis: "Nu, ci vom rămâne în uliţă".

Au o obsesie astia cu spalatul pe picioare. Probabil la toti ingerii le put picioarele. De la adidasi ieftini capatati de pomana probabil.
Cred ca era infecta casa lu' asta de au preferat astia sa stea in ulita si sa-si miroasa unu altuia picioarele.

3. Iar el I-a rugat stăruitor şi S-au abătut la el şi au intrat în casa lui. Atunci el Le-a gătit mâncare, Le-a copt azime şi au mâncat.

Ha, pana la urma au mers. Mama ce ma enerveaza oamenii astia insistenti. Cred ca era celibatar Lot asta, ca vad ca n-a zis la nimeni sa gateasca in locul lui.

4. Dar mai înainte de a Se culca Ei, sodomenii, locuitorii cetăţii Sodoma, tot poporul din toate marginile; de la tânăr până la bătrân, au înconjurat casa,

Fuck man, un fel de party? "sodomenii, locuitorii cetatii Sodoma" - no shit geniu, doar n-o fi locuitorii cetatii Falticeni.

5. Şi au chemat afară pe Lot şi au zis către el: "Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaştem!"

Mi se pare o reactie normala, doar nu in fiecare zi apar pe la tine in oras 2 ingeri. Asta doar daca a-i cunoaste nu inseamna a-i f... poseda sexual. E normal, dar totusi, o posta?

6. Şi a ieşit Lot la ei dinaintea uşii şi, închizând uşa după dânsul,
7. A zis către ei: "Nu, fraţii mei, să nu faceţi nici un rău.
8. Am eu două fete, care n-au cunoscut încă bărbat; mai degrabă vi le scot pe acelea, să faceţi cu ele ce veţi vrea, numai Oamenilor acelora să nu le faceţi nimic, de vreme ce au intrat Ei sub acoperişul casei mele!"

WTF. Aia-s ingeri, nu? Ce poate sa le faca? Cum naiba sa-ti dai fetele virgine sa fie linsate ca sa aperi niste musafiri? Mama asta-i dus.

9. Iar ei au zis către el: "Pleacă de aici! Eşti un venetic şi acum faci pe judecătorul? Mai rău decât Acelora iţi vom face!" Şi repezindu-se spre Lot, se apropiară să spargă uşa.

N-am inteles care era problema? Ce aveau cu ingerii? Cu Lot. Nu ni se spune nimic. Foarte interesant. Da acelora ce vroiau sa le faca? Sa-i SODOMIZEZE????

10. Atunci Oamenii aceia, care găzduiau în casa lui Lot, întinzându-Şi mâinile, au tras pe Lot în casă la Ei şi au încuiat uşa;

Mama, Matrix nu altceva. Erau cam fricosi ingerii astia. In loc sa se jertfeasca ei pentru a salva pe lot ei stau si dardaie de frica in casa.

11. Iar pe oamenii, care erau la uşa casei, i-au lovit cu orbire de la mic până la mare, încât în zadar se chinuiau să găsească uşa.

Cum ma? I-au orbit? Cam dramatic, nu? Adica sa inteleg ca toti locuitorii Sodomei erau orbi? In afara de aia din casa lui Lot? Chiar si copiii? Ce au frate cu copiii? De la mic pana la mare. Fuck man. Astia-s ingeri? Sigur? Par mai degraba a draci.

12. Apoi au zis cei doi Oameni către Lot: "Ai tu pe cineva din ai tăi aici? De ai fii, sau fiice, sau gineri, sau pe oricine altul în cetate, scoate-i din locul acesta,
13. Că Noi avem să pierdem locul acesta, pentru că strigarea împotriva lor s-a suit înaintea Domnului şi Domnul Ne-a trimis să-l pierdem".

Uau, cul man. Distrugere in masa. Cu mic cu mare. Dupa ce ca i-a orbit acum ii mai si distrug. Copiii, ce-ai frate cu copiii?

14. Atunci a ieşit Lot şi a grăit cu ginerii săi, care luaseră pe fetele lui, şi le-a zis: "Sculaţi-vă şi ieşiţi din locul acesta, că va să piardă Domnul cetatea". Ginerilor însă li s-a părut că el glumeşte.

Probabil nu stiau de potop ca o lua la goana. Sa inteleg ca ginerii nu erau in casa cu Lot? Deci erau si ei orbi, nu?

15. Iar în revărsatul zorilor grăbeau îngerii pe Lot, zicând: "Scoală, ia-ţi femeia şi pe cele două fete ale tale, pe care le ai, şi ieşi, ca să nu pieri şi tu pentru nedreptăţile cetăţii!"

Avea mai multe fete? Numai doua erau cu el? Asta inseamna ca le lasa pe celelate oarbe in cetate sa moara?

16. Dar fiindcă el zăbovea, îngerii, din mila Domnului către el, l-au apucat de mână pe el şi pe femeia lui şi pe cele două fete ale lui

Uau, cata milostenie. D omoara toti copiii, femeile, batranii din oras dar salveaza pe un carnat + 3 femei. Uau, mi s-au deschis ochii. De maine ma duc la biserica. Dar care... Atat de multe optiuni si toate zic ca-i cea adevarata...

17. Şi, scoţându-l afară, unul din Ei a zis: "Mântuieşte-ţi sufletul tău! Să nu te uiţi înapoi, nici să te opreşti în câmp, ci fugi în munte, ca să nu pieri cu ei!

De ce nu s-ar uita inapoi? Nu vad logica? Era pus un eveniment pe uitat inapoi? Daca uitat inapoi atunci random(blestem)

18. Iar Lot a zis către Dânşii: "Nu, Stăpâne!
19. Iată sluga Ta a aflat bunăvoinţă înaintea Ta şi Tu ai făcut milă mare cu mine, mântuindu-mi viaţa; dar nu voi putea să fug până în munte, ca să nu mă ajungă primejdia şi să nu mor.
20. Iată cetatea aceasta este mai aproape; să fug acolo şi să mă izbăvesc. Ea e mică şi-mi voi scăpa acolo viaţa prin Tine!"

Negocieaza, ai? E tare Lot asta. Are tupeu. Io m-as caca pe mine.

21. Şi i-a zis îngerul: "Iată, îţi cinstesc faţa şi-ţi împlinesc acest cuvânt, să nu pierd cetatea despre care grăieşti.
22. Grăbeşte dar şi fugi acolo; că nu pot să fac nimic până nu vei ajunge tu acolo!" De aceea s-a şi numit cetatea aceea Ţoar.

Nu poate sa faca nimic pana-i acolo? WTF. Atat de limitat e D?

23. Când s-a ridicat soarele deasupra pământului, a intrat Lot în Ţoar.

S-a ridicat complet? Numai putin? Soarele graviteaza in jurul Pamantului. So many questions, such a crapy book.

24. Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul

A slobozit??? HAHAHA. Prea tare. Cei care cunosc stiu. Foc din cer? O fi fost vreun vulcan ceva. Pompei? Interesant. Foc din cer de la domnul :))))) Vulcan frate, ce foc din cer. Nu prea cred ca erau metoriti ca exista si ploaie de pucioasa in ecuatie.

25. Şi a stricat cetăţile acestea, toate împrejurimile lor, pe toţi locuitorii cetăţilor şi toate plantele ţinutului aceluia.

Ce au facut frate plantele?
Salvati copacii!

26. Femeia lui Lot însă s-a uitat înapoi şi s-a prefăcut în stâlp de sare.

Stalp de sare? WTF (Why the fuck)? Naspa, deci pana la urma nu prea i-a fost mila lui D asta. In mila lui a salvat 1 mos + 2 femei. Iar pe una a prostit-o ca o salveaza ca sa o transforme in sare.

27. Iar Avraam s-a sculat dis-de-dimineaţă şi s-a dus la locul unde stătuse înaintea Domnului

Stop cadru. Ce s-a mai intamplat cu Lot?

28. Şi, căutând spre Sodoma şi Gomora şi spre toate împrejurimile lor, a văzut ridicându-se de la pământ fumegare, ca fumul dintr-un cuptor.

fumegare - cul fucking word man.

29. Dar, când a stricat Dumnezeu toate cetăţile din părţile acelea, şi-a adus aminte Dumnezeu de Avraam şi a scos pe Lot afară din prăpădul cu care a stricat Dumnezeu cetăţile, unde trăia Lot.

Avea un reminder. Auzi ba mosu' Avraam, fraieru ala cu 1 copil si o baba nevasta. Nepotu'su, fra'su, varu'se ce mama masii o fi, ai uitat de el. Shit man, cam senil D asta. Noroc cu reminderu'.

30. Apoi a ieşit Lot din Ţoar şi sa aşezat în munte, împreună cu cele două fete ale sale, căci se temea să locuiască în Ţoar, şi a locuit într-o peşteră, împreună cu cele două fete ale sale.

Bai sa mor io, daca ma salva pe mine D de la moarte nu-mi mai era frica de nimic, ce naiba.

31. Atunci a zis fata cea mai mare către cea mai mică: "Tatăl nostru e bătrân şi nu-i nimeni în ţinutul acesta, care să intre la noi, cum e obiceiul pământului.

Vroiau putina distractie, ca dupa obicei ce naiba!

32. Haidem dar să îmbătăm pe tatăl nostru cu vin şi să ne culcăm cu el şi să ne ridicăm urmaşi dintr-însul!"

FUCK MEEEE, not your father. Mama ce tare. Astea vor sa faca sex cu tatal lor. Meserie. Deci oameni dinastia salveaza D? Super, inseamna ca e ok sa faci sex cu copii tai. Super.

33. Şi au îmbătat pe tatăl lor cu vin în noaptea aceea; şi în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstă, a dormit cu tatăl ei şi acesta n-a simţit când s-a culcat şi când s-a sculat ea.

Let's get it on, baby! Femeile astea, obsedate de copii.

34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstă către cea mai tânără: "Iată, eu am dormit astă-noapte cu tatăl meu; să-l îmbătăm cu vin şi în noaptea aceasta şi să intri şi tu să dormi cu el ca să ne ridicăm urmaşi din tatăl nostru!"

The cock is good baby. Let's fuck our father. Imi plac femeilea astea. Sunt deschise pentru vremea lor.

35. Şi l-au îmbătat cu vin şi în noaptea aceasta şi a intrat şi cea mai mică şi a dormit cu el; şi el n-a ştiut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea.

Gruvi.

36. Şi au rămas amândouă fetele lui Lot grele de la tatăl lor.

In sfarsit frate, primul incest pe fata ce atata vrajeala.

37. Şi a născut cea mai mare un fiu, şi i-a pus numele Moab, zicând: "Este din tatăl meu". Acesta e tatăl Moabiţilor, care sunt şi astăzi.

Mother fucker, deci se accepta incestul. Super meserie. Adica Moabitii sunt un popor de incestuosi? Si sunt mandri cu asta? Super.

38. Şi a născut şi cea mai mică un fiu şi i-a pus numele Ben-Ammi, zicând: "Acesta-i fiul neamului meu". Acesta e tatăl Amoniţilor, care sunt şi astăzi.

Super meserie frate

Niciun comentariu: