luni, 15 septembrie 2008

Facerea, Capitolul 12

1. După aceea a zis Domnul către Avram: "Ieşi din pământul tău, din neamul tău şi din casa tatălui tău şi vino în pământul pe care ţi-l voi arăta Eu.

De ce? Ce era in neregula cu Pamantul lui, neamul lui, casa lu' tasu'????? A aratat cu degetu'? Nu stia ca nu-i frumos? Daca zicea "NU, du-te si te plimba?" ce se intampla? Ce s-a intamplat cu liberul arbitru? De ce intervine D in vietile oamenilor? Cum mai stie el ca Avram a fost om bun daca l-a pus sa plece unde l-a trimis el? LIBER ARBITRU PE DRACU.

2. Şi Eu voi ridica din tine un popor mare, te voi binecuvânta, voi mări numele tău şi vei fi izvor de binecuvântare.

De ce? Se cercetase cu S.D.? Asta e originea poporului? Nu mai avem nici femeie acum? Ce s-a intamplat cu mandria, parca nu era calea spre cer? Nici pana acum n-am inteles ce inseamna BINECUVANTA.

Maica-mea se ruga pentru mine sa iau examene and shit, desigur i-am zis ca-s ateu, a zis ca se roaga sa ma ierte D. Desigur putea sa se roage tot blocu' ca tot nu luam examenu ca era bulangiu profu si pana nu i-am dat 7 milioane si nu i-am facut de 7 in teza nu m-a trecut. Poate trebuia sa se roage la ala care n-avea detergent, NECURATU' piei satana!!!! Stai ca nu era facut...

Izvor de binecuvantare??? Prima aghiazma (shit sau piss mai exact). Sau poate era un fel de radio BINECUVANTAREA.

3. Binecuvânta-voi pe cei ce te vor binecuvânta, iar pe cei ce te vor blestema îi voi blestema; şi se vor binecuvânta întru tine toate neamurile pământului".

Ma frate, asta are atitudine de tigan. Dupa ce am citit comentariile destul de vulgare ale lui unu si recitind fragmentul asta mi-am dat seama. Uita-te si tu daca nu seamana cu o tiganca care vrea sa-ti ghiceasca?

Stai putin ca e imbecila treaba, deci daca il "BINECUVANTEZ" pe asta, WHATEVER THE FUCK THAT MEANS, ma binecuvanteaza D?

Cum adica se vor binecuvanta intru tine toate neamurile pamantului? Pai nu mai este el cel mai binecuvantat si cu neamu lui, MANCATI-AS?? Sau poate BINECUVANTAREA asta poate fi masurata, mai stii? Sa zicem ca are unitatea de masura M de la MANCATI-AS. Cantitatea de M-uri a lu' Avram asta, cine dracu o fi si de ce e special nu spune, tinde la INFINIT in timp ce cantitatea celorlalti e INFINIT - 1.

O sa ziceti ca prostu asta nu stie ca din infinit nu se scade, ba da ca sa intelegeti biblia, fac orice sacrificiu.

4. Deci a plecat Avram, cum îi zisese Domnul, şi s-a dus şi Lot cu el. Avram însă era de şaptezeci şi cinci de ani, când a ieşit din Haran.

A venit si varu-su', probabil cam oligofren. "Nenea, nenea, ia-ma si pa' mine!" Sau poate l-o fi luat ca sa se inmulteasca sa iasa popo(r)u' binecuvantat. Si asta oligofren nu stia ca-i trebe' gagica?

75 DE ANI!!! FUCK ME!!! Ce dracu nu l-a lasat sa moara in liniste, l-a pus pe drumuri, cred ca iar trasese la masea D.

6. Apoi a străbătut Avram ţara aceasta de-a lungul până la locul numit Sichem, până la stejarul Mamvri. Pe atunci trăiau în tara aceasta Canaaneii.

Deci a iesit din tara cu nume idiot si a strabatut tara X, a cica Canaan? Asta era a sclavului? Erau toti sclavi? Astia dadeau nume si la copaci, dusi cu pluta...

7. Acolo S-a arătat Domnul lui Avram şi i-a zis: "ţara aceasta o voi da urmaşilor tăi". Şi a zidit Avram acolo un jertfelnic Domnului, Celui ce Se arătase.

Bai stai asa, asta poate sa-l vada pe D? Parca auzisem ca nu stiu ce patesti, incremenesti, arzi and shit.
Care urmasi frate, ca era doar un mos de 75 de ani cu varu-su' oligofren. Tara asta nu a Canaaneiilor? Ce tupeu ma pe D sa ia tara la niste carnati s-o dea la un bosorog...
A facut altar si a taiat ceva, poate preputiul, si l-a jertfit.

8. De acolo a pornit el spre muntele care e la răsărit de Betel, şi şi-a întins acolo cortul aşa, încât Betelul era la apus, iar Hai, la răsărit. A zidit acolo un jertfelnic Domnului şi s-a închinat Domnului, Celui ce i Se arătase.

Bun, dupa ce a facut asta altarul si s-a scos cu o promisiune, a luat-o la munte, in vacanta probabil. D asta are aere de patron roman, unu care promite si tu faci toata munca...

A mers asta la munte si a mai ars niste carne probabil ca legume n-avea voie...
Cred ca iar e Copy paste... Valeu, mos de 75 de ani cu cortu prin munti, un fel de vandame octogenar?

9. Apoi s-a ridicat Avram şi de acolo şi s-a îndreptat spre miazăzi.

De ce? De smecher!!! Ca nu i-a zis nimeni. Da varu-su' ce mai face?

10. Pe atunci s-a făcut foamete în ţinutul acela şi s-a coborât Avram în Egipt, ca să locuiască acolo, pentru că se înteţise foametea în ţinutul acela.

Mai stai mai oleaca, nu ii promisese D tara sclavilor? WTF, cred ca se sclerozase mosu si s-a dus la Egipteni. Si s-a gandit sa se duca la Egipteni ca oricum aveau ce sa manance, a ba nu, ca era foamete si s-a gandit ca inca un mos de 75 de ani cu varu-su' n-au ce sa dauneze la o foamete...

11. Când însă s-a apropiat Avram să intre în Egipt, a zis către Sarai, femeia sa: "Ştiu că eşti femeie frumoasă la chip.

La chip, ca la o baba de 75 de ani ii cam atarna tzatzele (v-ati oripilat? si eu)... Poate egiptenii erau gerontofili, mai stii? Cu atatea mumii, e o posibilitate! Da mai traia baba? A venit in fuga dupa el, nu? Sau o luase cu el? Dileme...

Hot sexy mama:


12. De aceea, când te vor vedea Egiptenii, vor zice: "Aceasta-i femeia lui! Şi mă vor ucide pe mine, iar pe tine te vor lăsa cu viaţă.
13. Zi deci că-mi eşti soră, ca să-mi fie şi mie bine pentru trecerea ta şi pentru trecerea ta să trăiesc şi eu!"

Bai dar daca era sorsa nu o mai luau si pe el nu-l omorau? Era un mincinos asta, parca il avea pe D de partea lui si era si BINECUVANTAT si avea si tara Canaanului. Poate binecuvantarea se terminase si acum o lasase la reincarcat in cort. Sau poate s-o fi speriat D cand l-a vazut pe ANUBIS, care dupa parerea mea e cel mai COOOOOL zeu. ANUBIS FUCKING RULZ MAN!

14. Iar după ce a sosit Avram în Egipt, au văzut Egiptenii că femeia lui e foarte frumoasă.

Era interesant sa vada inainte sa ajunga in Egipt. Un fel de m-am udat dupa ce am stat afara in ploaie. NO SHIT, IDIOT!

15. Şi au văzut-o şi dregătorii lui Faraon şi au lăudat-o înaintea lui Faraon şi au dus-o în casa lui Faraon;

Hai mancati-as in casa lu' Faraon sa-ti traiasca copiii. E posibil sa fi fost de etnie scriitorul...

16. Şi pentru ea i-au făcut bine lui Avram şi avea el oi, vite mari şi asini, slugi şi slujnice, catâri şi cămile.

Deci acest om drept si bun si binecuvantat, cel mai dintre cei mai si-a vandut practic nevasta faraonului zicand ca e sorsa si acu huzurea de bine. UAU, naspa D, nu prea stii sa-i alegi.

17. Domnul însă a lovit cu bătăi mari şi grele pe Faraon şi casa lui, pentru Sarai, femeia lui Avram.

L-a batut la poponeata pa faraon, BAD Faraon, BAD??? Hai ma, nu stiam ca Faraon credea in D-ul nostru, ANUBIS cred ca era in concediu la Zeus. Fuck man, parsiv D asta.

Stai sa vad daca am inteles. Din cauza ca Avram este un cacanar care n-a avut tupeu sa moara pentru nevastasa, binecuvantat and shit, si a pus-o pe nevastasa sa minta, D ii bate pe Egipteni? D asta e un bataus idiot! De ce nu l-a pedepsit pe Avram si pe nevasta-sa? E in regula sa minti daca esti binecuvantat? Ma duc la biserica sa ma binecuvantez acum!

18. Şi chemând Faraon pe Avram, i-a zis: "Ce mi-ai făcut? De ce nu mi-ai spus că aceasta e soţia ta?

Da stai frate, de unde s-a prins asta ca era nevasta-sa? I-a zis D? Nu pre inteleg. Si daca a aflat ca-i nevasta-sa de ce nu l-a omorat cum a presupus Avram ca o sa faca?

19. Pentru ce ai zis: Mi-e soră? Şi eu am luat-o de femeie: Acum dar iată-ţi femeia! Ia-ţi-o şi te du!"

Ia-ti ma piranda si du-te de la bulibasa. Oare cat de meseriasa era femeia asta la 75 de ani sau mai bine ai sai?

20. Şi a dat Faraon poruncă oamenilor săi pentru Avram, ca să-l petreacă pe el şi pe femeia lui şi toate câte avea şi pe Lot, care îl însoţea.

Deci dupa ce a fost caftit Faraon nici macar nu l-a casapit pe Avram? Macar pe Lot ca si asa incurca lumea. Prost tare Faraon asta.

OFF TOPIC: Zilele astea o sa pun o discutie dintre mine si un adventist fanatic, e mare al dracu, inca mai e in curs. O sa fie ceva tareeee.

Niciun comentariu: