duminică, 28 septembrie 2008

Facerea, Capitolul 18

1. Apoi Domnul S-a arătat iarăşi lui Avraam la stejarul Mamvri, într-o zi pe la amiază, când şedea el în uşa cortului său.
2. Atunci ridicându-şi ochii săi, a privit şi iată trei Oameni stăteau înaintea lui; şi cum l-a văzut, a alergat din pragul cortului său în întâmpinarea Lor şi s-a închinat până la pământ.

Imi si imaginez un mos de 90 de ani alergand...

3. Apoi a zis: "Doamne, de am aflat har înaintea Ta, nu ocoli pe robul Tău!

Si de unde stia ca era D?

4. Se va aduce apă să Vă spălaţi picioarele şi să Vă odihniţi sub acest copac.

Le miroseau picioarele rau tare probabil.

5. Şi voi aduce pâine şi veţi mânca, apoi Vă veţi duce în drumul Vostru, întrucât treceţi pe la robul Vostru!" Zis-au Aceia: "Fă, precum ai zis!"

Le da sa spele pe picioare si sa manance paine? Erau niste boschetari cumva? S-o fi sclerozat complet mosu.

6. După aceea a alergat Avraam în cort la Sarra şi i-a zis: "Frământă degrabă trei măsuri de făină bună şi fă azime!"

Inca putin jogging.

7. Apoi Avraam a dat fuga la cireadă, a luat un viţel tânăr şi gras şi l-a dat slugii, care l-a gătit degrabă.

Putina fuga. Sper ca in graba lui nu l-a facut prea crud. Parca le dadea sa manance doar paine. Primul hamburger? McDonald's sucks man.

8. Şi a luat Avraam unt, lapte şi viţelul cel gătit şi le-a pus înaintea Lor şi pe când Ei mâncau a stat şi el alături de Ei sub copac.

Sa inteleg ca daca sunt scrise cuvintele cu litere mari se face referire la D? D mananca? Daca mananca inseamna ca dupa aceea face un HOLLY SHIT? Daca il mananca careva devine nemuritor?

9. Şi l-au întrebat Oamenii aceia: -Unde este Sarra, femeia ta?" Iar el, răspunzând, a zis: "Iată, în cort!"

Deci D nu stie chiar nimic? Adica pana si superman o gasea si ala e extraterestru.

10. Zis-a Unul: "Iată, la anul pe vremea asta am să vin iar pe la tine şi Sarra, femeia ta, va avea un fiu". Iar Sarra a auzit din uşa cortului, de la spatele lui.

Inca unu, a cincea sau a sasea promisiune? Uau, la anul va avea 2 copii. Ce tare, cu putin efort poate va cuceri lumea.

11. Avraam şi Sarra însă erau bătrâni, înaintaţi în vârstă, şi Sarra nu mai era în stare să zămislească.

No shit, Avraam cred ca era si putin senil.

12. Şi a râs Sarra în sine şi şi-a zis: "Să mai am eu oare această mângâiere acum, când am îmbătrânit şi când e bătrân şi stăpânul meu?"

In sfarsit rade si asta de imbecilitatea zeului. Cred ca D era la o bauta cu Thor si Hermes si s-au gandit sa faca misto de niste mosi. Povestea asta idioata mi-aduce aminte de o poveste similara din legendele Olimpului.

13. Atunci a zis Domnul către Avraam: "Pentru ce a râs Sarra în sine şi a zis: "Oare cu adevărat voi naşte, bătrână cum sunt?"

Mama, ce suparacios e. Bine ca avem curcubeul ca altfel crapam din cauza unei babe.

14. Este oare ceva cu neputinţă la Dumnezeu? La anul pe vremea aceasta am să vin pe la tine şi Sarra va avea un fiu!"

Super, mama la 91 de ani. Pai cum dracu. Cine o sa creasca copiii astia dupa ce crapa mosii?

15. Iar Sarra a tăgăduit, zicând: "N-am râs", căci se înspăimântase. Acela însă i-a zis: "Ba, ai râs!"

Ba da, ba nu.

16. Apoi S-au sculat Oamenii aceia de acolo şi S-au îndreptat spre Sodoma şi Gomora şi s-a dus şi Avraam cu Ei, ca să-I petreacă.

Am zis eu ca avea legatura cu o petrecere. Acum se duc la bauta de fapt. Si cateva gagici.

17. Domnul însă a zis: "Tăinui-voi Eu oare de Avraam, sluga Mea, ceea ce voiesc să fac?
18. Din Avraam cu adevărat se va ridica un popor mare şi tare şi printr-însul se vor binecuvânta toate neamurile pământului,

Iar ma? M-a spart, era ceva in neregula cu restul omenirii? Chiar numai din mosul asta putea iesi ceva maret?

19. Că l-am ales, ca să înveţe pe fiii şi casa sa după sine să umble în calea Domnului şi să facă judecată şi dreptate; pentru ca să aducă Domnul asupra lui Avraam toate câte i-a făgăduit".

Aaaa, deci exista un smen. Tre sa faca judecata si dreptate. Interesant. Intrebare: Sara se duce in iad pentru ca l-a mintit direct pe Dumnezeu?

20. Zis-a deci Domnul: "Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
21. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu".

Inca o data D nu stie pe ce lume traieste. De unde coboara? Din stratosfera? De pe luna? DE UNDE?

22. De acolo doi din Oamenii aceia, plecând, S-au îndreptat spre Sodoma, în vreme ce Avraam stătea încă înaintea Domnului.
23. Şi apropiindu-se Avraam, a zis: "Pierde-vei, oare, pe cel drept ca şi pe cel păcătos, încât să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui nelegiuit?
24. Poate în cetatea aceea să fie cincizeci de drepţi: pierde-i-vei, oare, şi nu vei cruţa tot locul acela pentru cei cincizeci de drepţi, de se vor afla în cetate?
25. Nu se poate ca Tu să faci una ca asta şi să pierzi pe cel drept ca şi pe cel fără de lege şi să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui necredincios! Departe de Tine una ca asta! Judecătorul a tot pământul va face, oare, nedreptate?"
26. Zis-a Domnul: "De se vor găsi în cetatea Sodomei cincizeci de drepţi, voi cruţa pentru ei toată cetatea şi tot locul acela".
27. Şi răspunzând Avraam, a zis: "Iată, cutez să vorbesc Stăpânului meu, eu, care sunt pulbere şi cenuşă!
28. Poate că lipsesc cinci din cincizeci de drepţi; poate să fie numai patruzeci şi cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toată cetatea?" Zis-a Domnul: "Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci şi cinci de drepţi".
29. Şi a adăugat Avraam să grăiască Domnului şi a zis: "Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de drepţi?" Şi Domnul a zis: "Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!"
30. Şi a zis iarăşi Avraam: "Să nu Se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi: Dar de se vor găsi acolo numai treizeci de drepţi?" Zis-a Domnul: "Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci".
31. Şi a zis Avraam: "Iată, mai cutez să vorbesc Stăpânului meu! Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de drepţi". Răspuns-a Domnul: "Nu o voi pierde pentru cei douăzeci".
32. Şi a mai zis Avraam: "Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?" Iar Domnul i-a zis: "Pentru cei zece nu o voi pierde".
33. Şi terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam; S-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său.

50-45-40-30-20-10 HAHAHAHA!!!
HAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHA!!!
Ce discutie cretina. Ce mod idiot de a face copy paste. No comment. Asta-i cartea pentru care s-au purtat razboaie si s-au omorat oameni? Inseamna ca lumea e plina de prosti! Sunt curios ce alte aberatii o sa mai gasesc in aceasta carte minunata.

4 comentarii:

A.T. spunea...

Habar nu aveam ca D undeva in timpuri imemoriale a coborat pe Pamant.Foarte tare...

Just us - Just me spunea...

Super tare.
Uite aici un site. Poate mai iei niste idei de la ei :P
www.gebeleizis.org/bibliahazlie/main.html

straycat spunea...

Am inceput sa citesc si eu biblia hazlie. Am gasit-o pe net in format doc. Am sa ma inspir si din ea. Eu ma mai uit pentru completari si pe

http://skepticsannotatedbible.com/

Daca te intereseaza, am gasit ceva interesant despre autorul bibliei amuzante:

http://en.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9o_Taxil

Just us - Just me spunea...

Super tare! :D Ms. mult nu stiam de tipul asta. Chiar as vrea sa citesc mai multe de el :)