duminică, 14 septembrie 2008

Facerea, Capitolul 9

1. Şi a binecuvântat Dumnezeu pe Noe şi pe fiii lui şi le-a zis: "Naşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l stăpâniţi!

Adam si Eva s-au chinuit degeaba... Poate Noe si cu familia lui o sa faca o treaba mai buna din incestul asta. O noua generatie de oligofreni vine....

2. Groază şi frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mişcă pe pământ şi toţi peştii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână.

Probabil ca D ar fi trebuit sa le spuna si animalelor chestia asta. Nu prea vad eu un urs, elefant, rechin, crocodil fugind de om. Sau un tigru. Pai cum, sa imparta ei iarba cu oamenii?
Probabil ca D nu s-a gandit prea mult la cate animale vor avea de suferit cand i-a spus omului ca poate sa faca ce vrea cu ele. Ei, abia era la inceput, nu prea stia ce sa faca si din cate mi-am dat seama vad ca-i place sangele, violenta si tortura. Cica ar fi lasat pe niste romani sa-l tortureze pe fiusu' si sa-l infiga pe o cruce! THAT'S FUCKING SICK, MAN!

3. Tot ce se mişcă şi ce trăieşte să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca şi iarba verde.

Mai ales plantele otravitoare, am inteles ca din matraguna poti sa faci o salata extra. Dragi crestini va rog sa incercati o salata de matraguna asezonata cu venin de vipera. Sa-mi spuneti si mie cum a iesit!

4. Numai carne cu sângele ei, în care e viaţa ei, să nu mâncaţi.

Adica sa nu mananci animalele de vii? E cam greu sa mananci un urs in timp ce traieste sau o oaie de altfel. Dar totusi, poate poti sa tai o bucata de porc si sa o mananci, ca doar nu mai e atasata.

Sau poate trebuie sa scurgi sangele din carne? Dar tot mai ramane asa ca ce mancam.

5. Căci Eu şi sângele vostru, în care e viaţa voastră, îl voi cere de la orice fiară; şi voi cere viaţa omului şi din mâna omului, din mâna fratelui său.
6. De va vărsa cineva sânge omenesc, sângele aceluia de mână de om se va vărsa, căci Dumnezeu a făcut omul după chipul Său.

Sa vad daca am inteles, daca unu omoara pe altul atunci cremenalu tre sa fie omorat de alt om pentru ca seamana cu D??? WTF, adica D este un ucigas? FUCK MAN! Bine macar ca recunoaste.
Ce s-a intamplat cu Cain care nu trebuia omorat de nimeni? Sau regulile astea nu se aplica retroactiv.

7. Voi însă naşteţi şi vă înmulţiţi şi vă răspândiţi pe pământ şi-l stăpâniţi! "

"Forget about it! Nu se aplica la voi, voi doar puneti-va pe sex sa mai aduceti niste oameni ca nu mai am pe cine sa omor! Noe, baga si la nurorile tale, ce faci? Hai mai repede, inmultiti-va!"

8. Şi a mai grăit Dumnezeu cu Noe şi cu fiii lui, care erau cu el, şi a zis:
9. "Iată Eu închei legământul Meu cu voi, cu urmaşii voştri.
10. Şi cu tot sufletul viu, care este cu voi: cu păsările, cu animalele şi cu toate fiarele pământului, care sunt cu voi, cu toate vietăţile pământului câte au ieşit din corabie;

Sunt sigur ca pe animale le interesa foarte tare ce cacat manca D! AAA, numai cu astea din corabie a facut legamant, probabil astea erau mai inteligente!

11. Şi închei acest legământ cu voi, că nu voi mai pierde tot trupul cu apele potopului şi nu va mai fi potop, ca să pustiiască pământul".
12. Apoi a mai zis iarăşi Domnul Dumnezeu către Noe: "Iată, ca semn al legământului, pe care-l închei cu voi şi eu tot sufletul viu ce este cu voi din neam în neam şi de-a pururi,
13. Pun curcubeul Meu în nori, ca să fie semn al legământului dintre Mine şi pământ.

Uau, deci asa a aparut curcubeul, pana atunci nu era. Parca stiam ceva de optica. In fine, bine macar ca nu ne mai ineaca.

14. Când voi aduce nori deasupra pământului, se va arăta curcubeul Meu în nori,

Parca dupa ploaie apare curcubeu, nu inainte. Deci putem oricand sa murim inecati, si io care credeam c-am scapat! Bine macar ca o sa stie ca si-a incalcat cuvantul la sfarsit! MUHAHAHA!

15. Şi-Mi voi aduce aminte de legământul Meu, pe care l-am încheiat cu voi şi cu tot sufletul viu şi cu tot trupul, şi nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toată făptura.

Uituc mai e zeul asta, ar fi mai bine daca s-ar duce sa chinuie alta planeta cu ideile lui.

16. Va fi deci curcubeul Meu în nori şi-l voi vedea, şi-Mi voi aduce aminte de legământul veşnic dintre Mine şi pământ şi tot sufletul viu din tot trupul ce este pe pământ!"

Ca sa vad daca am inteles tehnica de Copy paste:

1. pun curcubeu
2. legamant and shit
3. DECI:
4. pun curcubeu
5. legamant and shit

Ori autorii au zis sa faca biblia pe intelesul oligofrenilor, ori au vrut sa o faca mai lunga (Da mai bine o carte groasa decat un tabloid) ori erau si D si Noe beti ranga! Cred ca toate posibilitatile sunt viabile.

17. Şi iarăşi a zis Dumnezeu către Noe: "Acesta este semnul legământului, pe care Eu l-am încheiat între Mine şi tot trupul care este pe pământ".

A treia oara. FUCK MAN! Am inteles, nu stii fizica, PISS OFF!

18. Iar fiii lui Noe care au ieşit din corabie, erau: Sem, Ham şi Iafet. Iar Ham era tatăl lui Canaan.

Imi place de Ham, deja s-a pus pe treaba baiatu, da numa' baieti fac astia?

19. Aceştia sunt cei trei fii ai lui Noe şi din aceştia s-au înmulţit oamenii pe pământ.

E un pas mai departe, de la o samanta (Adam) s-a ajuns la 4 au 3.5 ca Noe era cam impotent si oricum destul de batran.

20. Atunci a început Noe să fie lucrător de pământ şi a sădit vie.

De unde mai avea vie? Nu a distrus-o pe toata potopul? Unul singur a sadit vie? Era un adevarat!

21. A băut vin şi, îmbătându-se, s-a dezvelit în cortul său.

Adica dormea dezvelit? Putea sa raceasca la sale!
Parca era un om drept, inseamna ca e bine sa te faci ranga si sa umbli gol, adica sa racesti la sale?

22. Iar Ham, tatăl lui Canaan, a văzut goliciunea tatălui său şi, ieşind afară, a spus celor doi fraţi ai săi.

BAAAA! Veniti sa-l vedeti pe batranu' GOL!!! Te caci pe tine de ras!

23. Dar Sem şi Iafet au luat o haină şi, punând-o pe amândoi umerii lor, au intrat cu spatele înainte şi au acoperit goliciunea tatălui lor; şi feţele lor fiind întoarse înapoi, n-au văzut goliciunea tatălui lor.

Mare basina sa vada un mos in curu gol.

24. Trezindu-se Noe din ameţeala de vin şi aflând ce i-a făcut feciorul său cel mai tânăr,

Ce i-a facut ma? L-a vazut gol? Sa nu mai caut pornaciuni pe net? E pacat? Sau e pacat sa zic la altii ce pornaciuni meseriase am gasit?

25. A zis: "Blestemat să fie Canaan! Robul robilor să fie la fraţii săi!"

Stai sa vad daca am inteles, Ham il vede pe ta'su gol, zice la frati care il acopera iar Canaan, care hranea si el un leu cu niste iarba, este facut rob si dat la unchi? WWWTTTTFFFF! Si totul din cauza unui betiv impotent de 500 de ani??? FUCK MAN!

Poate Ham nu doar s-a uitat la tasu'. Primul homosexual??? Hai ma Ham, cu un mos impotent de 500 de ani...

26. Apoi a zis: "Binecuvântat să fie Domnul Dumnezeul lui Sem; iar Canaan să-i fie rob!

Dumnezeul lui Sem nu era si dumnezeul lui Noe? Cati dumnezei sunt? Sper ca nu mai mult de unu, ca e de rau.

27. Să înmulţească Dumnezeu pe Iafet şi să se sălăşluiască acesta în corturile lui Sem, iar Canaan să-i fie slugă".

Deci Iafet sa stea cu frasu' Sem iar nepotul lui sa-i fie sclav? De acum sclav = sluga pentru ca vad ca asta e sensul folosit aici.

28. Şi a mai trăit Noe după potop trei sute cincizeci de ani.

N-a murit betivu' dreacu'.

29. Iar de toate, zilele lui Noe au fost nouă sute cincizeci de ani şi apoi a murit.

950 de ani??? Fuck man, parca D se ofticase pe oameni si a zis ca-i lasa sa traiasca doar 120 de ani, parca, oricum nu aproape 1000. Sau poate uitase, ca si cu potopul.

Niciun comentariu: