joi, 25 septembrie 2008

Facerea, Capitolul 16

1. Sarai însă, femeia lui Avram, nu-i năştea. Dar avea ea o slujnică egipteancă, al cărei nume era Agar.

Girl on girl action? De fapt stai ca are 80 de ani. SHIT. Bad move!

2. Atunci a zis Sarai către Avram: "Iată m-a închis Domnul, ca să nu nasc. Intră dar la slujnica mea; poate vei dobândi copii de la ea!" Şi a ascultat Avram vorba Saraii.

Sigur nu e Avram impotent? Deci din cauza lui D nu poate sa faca copii? A inchis-o cu cheia sau din cauza ca are 80 de ani e la menopauza?

Norocos Avram asta, sa-i zica nevasta-sa sa faca sex cu alta femeie. Tare de tot. Da parca ardeai in iad daca faceai adulter. Poate nu e adulter daca e sclava ta. Daca nu mergea cu slujnica mai incerca? Io ziceam ca n-a mers sa mai imi recomande. >:)

3. A luat deci Sarai, femeia lui Avram, pe Agar egipteanca, slujnica sa, la zece ani după venirea lui Avram în pământul Canaan, şi a dat-o de femeie lui Avram, bărbatul său.

Ha, deci au 85 de ani. Evreii se trag din egipteni? Mama ce tare, deci Avram asta era poligam. Super tare. Agar asta n-avea nimic de zis? Probabil ca avea macar ciclu, sa faca sex cu un bosorog senil de 85 de ani? THAT SUX.

4. Şi a intrat acesta la Agar şi ea a zămislit; şi văzând că a zămislit, ea a început a dispreţui pe stăpâna sa.

A zamislit de frica. Cum ma, e geloasa? Prea tare. O adevarata telenovela. Desi telenovele sunt mai bine scrise decat abe... aceasta minunata carte.

5. Atunci a zis Sarai către Avram: "Nedreptate mi se face de către tine. Eu ti-am dat pe slujnica mea la sân, iar ea, văzând că a zămislit, a început să mă dispreţuiască. Dumnezeu să judece între mine şi între tine!"

De ce-i Avram vinovat ca sclava e suparata pe nevasta-sa? Sa faca acolo girl on girl da mai intai sa-i zica lui D sa le faca mai tinere. Acuma il baga si pe D in telenovela? :)) Daca l-a mancat in fund sa-i zica lu Avram ca-i da nu stiu ce rahat de tara.

6. Iar Avram a zis către Sarai: "Iată, slujnica ta e în mâinile tale, fă cu ea ce-ti place!" şi Sarai a necăjit-o şi ea a fugit de la faţa ei.

Ce frumos, sclavia e ok in biblie. O adevarata carte moralizatoare. Sa ma duc si eu la piatza poate fac rost de niste sclave. In ce sens a necajit-o? A fost obraznica?

7. Şi a găsit-o îngerul Domnului la un izvor de apă în pustiu, la izvorul de lângă calea ce duce spre Sur.

Asta de unde a mai aparut? Cred ca iesise dupa gagici si a gasit-o pe asta mai vulnerabila.

8. şi i-a zis îngerul Domnului: "Agar, slujnica Saraii, de unde vii şi unde te duci?" Iar ea a răspuns: "Fug de la faţa Saraii, stăpâna mea".

Mama ce telenovela am in cap acum cu scena asta.

9. Şi îngerul Domnului i-a zis iarăşi: "Întoarce-te la stăpâna ta şi te supune sub mâna ei!"

Meserie. Deci cum spuneam e perfect legal sa ai sclavi. Daca zice ingerul domnului. Probabil asa au avut aia sclavi in America, justificand-o cu tamp... aceasta carte minunata.

10. Apoi i-a mai zis îngerul Domnului: "Voi înmulţi pe urmaşii tăi foarte tare, încât nu se vor putea număra din pricina mulţimii.

Exponential? Ce-i obsesia asta frate cu inmultirea. Ba n-ai voie sa faci sex, ba ai voie, ba n-ai voie sa ai amanta, ba poti sa faci sex cu sclavii. FUCK MAN, ma doare capul.

11. Iată, tu ai rămas grea - îi zise îngerul Domnului - şi vei naşte un fiu şi-i vei pune numele Ismael, pentru că a auzit Domnul suferinţa ta.

A auzit si l-a durut in CUR. Ea trebuie sa se supuna chiar daca sclavia ii provoaca suferinta. Mama naibii. Cred ca impotentul ala a violat-o, de asta era suparata.

12. Acela va fi ca un asin sălbatic între oameni; mâinile lui vor fi asupra tuturor şi mâinile tuturor asupra lui, dar el va sta dârz în faţa tuturor fraţilor lui".

Interesanta comparatie, magar salbatic. Cred ca ar face infarct orice mama din lume daca un idiot inaripat i-ar zice asta despre copilul ei. Desigur dupa aia l-ar lua la bataie cu facaletul.

13. Şi a numit Agar pe Domnul, Cel ce-i grăise, cu numele acesta: Ata-El-Roi (care se tâlcuieşte: Tu eşti Dumnezeu atotvăzător), căci zicea ea: "N-am văzut eu, oare, în faţă pe Cel ce m-a văzut?"

WTF. WTF. WTF. Alo gara!!! Idiotu asta tocmai ti-a zis sa te duci la stapana care l-a pus pe bartatul ei sa te violeze. Ai mai ramas si gravida cu copilul violatorului impotent. Cat de proasta poti sa fii?

Dumnezeu atotvazator? O fi vreun voyeur pervers care o trimite inapoi sa mai vada niste actiune.

14. De aceea se numeşte fântâna aceasta: Beer-Lahai-Roi (care se tâlcuieşte: Izvorul Celui viu, Care m-a văzut), şi se află între Cadeş şi Bared.

Uau, a dat nume la o fantana. Sigur e dusa.

15. După aceea a născut Agar lui Avram un fiu şi Avram a pus fiului său, pe care i-l născuse Agar, numele Ismael.

Genial. Era si cazul pentru un copy paste.

16. Avram însă era de optzeci şi şase de ani când i-a născut Agar pe Ismael.

HAAA, 86 de ani. Bun, acum unde o sa apara copii aia multi, mai multi decat stelele? Ca doar putea sa traiasca doar maxim 120 de ani => cam inca vreo 40-50 de copii. In nici un caz ditamai liga de fotbal? Unde mai pui la socotealca ca probabil cam jumate sunt femei. Si dupa cum stim femeile se pare ca sunt doar ca niste masini de pompat copii in cartea asta de ca... capatai.

Niciun comentariu: