miercuri, 10 septembrie 2008

Facerea, Capitolul 7

1. După aceea a zis Domnul Dumnezeu lui Noe: "Intră în corabie, tu şi toată casa ta, căci în neamul acesta numai pe tine te-am văzut drept înaintea Mea.

Dintre toti oamenii de pana atunci, uriasi, eroi and shit numai un impotent a carui mare realizare a fost sa nu faca nimic a fost cel drept inainte lui... Cred ca era beat. Nu prea inteleg de ce nu a definit mai exact cu ce au gresit oamenii dinaintea lui Noe... Ca sa stie si Noe, nu de altceva... Cred ca Noe facuse pe el cand a vazut ca sta de vorba cu unu care o sa faca cel mai mare GENOCID de pana atunci, adica, toate vietatile minus o barca... E o realizare

2. Să iei cu tine din toate animalele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască.

Animale curate si animale murdare? Nu el le facuse? Ce fel de zeu e asta frate? Nu stie ce face? De ce le-a mai facut pe alea necurate? In ce sens necurate? Nu se spalau probabil

3. De asemenea şi din păsările cerului să iei: din cele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din toate păsările necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să le păstrezi soiul pentru tot pământul.

Acu sa-l fi vazut pe asta cum prindea pasarile :)) Daca tot vroia sa le pastreze soiul, DE CE LE-A MAI OMORAT IN PRIMUL RAND? Chiar era nevoie de tot teatrul asta? Il chema pe NoobSaibot de la Mortal Kombat, mardea ala toti oamenii instantaneu. Adica, ce naiba are cu leii ierbivori sau cu cainii (probabil ca isi fac sex oral singur) WTF. Magie de doi lei.

4. Căci peste şapte zile Eu voi vărsa ploaie pe pământ, patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi şi am să pierd de pe faţa pământului toate făpturile câte am făcut".

Varsa ploaie din Ligheanu sfant? Holly lighean!!! Pana si copiii nou nascuti erau malefici? Ce-i drept am vazut unu care isi bagase rahat si-n nas, scatofag de mic. Dar chiar sa-l omori ca doar baga

5. Şi a făcut Noe toate câte i-a poruncit Domnul Dumnezeu.

A se retine ca D nu i-a spus ca o sa vina la el toate animalele de buna voie, deci putem presupune ca Noe cu tot familionu a alergat dupa fiecare specie de animal (nu functioneaza evolutia conform religiosilor din cate am auzit), putin mai mult dupa alea curate...

6. Noe însă, când a venit asupra pământului potopul de apă, era de şase sute de ani.

Un barbat in floarea varstei... Imi place stilul narativ, mi-aduce aminte de clasa I, ah, the good old days...
7. Şi a intrat Noe în corabie şi împreună cu el au intrat fiii lui, femeia lui şi femeile fiilor lui, ca să scape de apele potopului.

"Noe avea 600 de ani si a intrat in arca!" :))))))))) Oare de ce nu citeste lumea biblia? E al naibii de amuzanta...

A se retine ca VARSTA NOE = 600 ani

8. Din păsările curate şi din păsările necurate, din animalele curate şi din animalele necurate, din fiare şi din toate cele ce se mişcă pe pământ
9. Au intrat la Noe în corabie perechi, perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, cum poruncise Dumnezeu lui Noe.

Blah, blah, blah... A dat copy paste de mai sus ca n-avea inspiratie.

10. Iar după şapte zile au venit asupra pământului apele potopului.

Deci astia au stat 7 zile in corabie degeaba? Cat randament, cata eficacitate...

VARSTA NOE = 600 ani + 7 zile

11. În anul şase sute al vieţii lui Noe, în luna a doua, în ziua a douăzeci şi şaptea a lunii acesteia, chiar în acea zi, s-au desfăcut toate izvoarele adâncului celui mare şi s-au deschis jgheaburile cerului;

VARSTA NOE = 600 ani + 1 luna + 27 zile, WTF??? Parca era 600 ani + 7 zile.

S-au deschis jgheaburile cerului? Cerul are jgheaburi? A se vedea mitul din antichitate, Atlas etc.

12. Şi a plouat pe pământ patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi.
13. În ziua aceasta a intrat Noe în corabie şi împreună cu dânsul au intrat Sem, Ham şi Iafet, fiii lui Noe, femeia lui Noe şi cele trei femei ale fiilor lui.

Oameni: 4 barbati (dintre care unul impotent de 600 de ani si ceva) + 4 femei (dintre care una cam de aceeasi varsta cu Noe, ca doar era drept si nu era pedofil). Deci ramane in picioare teoria ca plozii lui Noe erau tripleti, avand in vedere ca a avut o singura nevasta si era drept.

14. Din toate soiurile de fiare de pe pământ, din toate soiurile de animale, din toate soiurile de vietăţi ce mişunau pe pământ, din toate soiurile de zburătoare, din toate păsările, din toate înaripatele

Aici se expliciteaza, pentru credinciosi, sa inteleaga mai bine, probabil acest pasaj se recita rar in biserica, sa inteleaga tot prostu'. Probabil daca zici o imbecilitate de mai multe ori, poate prinde. Acum intrebarea, sunt peste 500.000 de speci de gandaci, cum a stiut Noe care sunt femele si care sunt masculi? A avut timp sa prinda atatia gandaci? Nu mai vorbim de animale, Australia, America de Sud, desert, Antartica. Ce dune? S.F. tata, adevarat.
Inca o intrebare dupa potop, fara plante, ce mai mancau leii? Sau toate animalele de fapt ca doar erau ierbivore, TOATE!!!

15. Şi din tot trupul, în care se afla duh de viaţă, au intrat cu Noe în corabie, perechi, perechi, parte bărbătească şi parte femeiască.

Bine frate, alt copy paste? Am priceput, au intrat cupluri...

16. Şi cele ce au intrat cu Noe în corabie din tot trupul au intrat parte bărbătească şi parte femeiască, precum poruncise Dumnezeu lui Noe. Şi a închis Domnul Dumnezeu corabia pe din afară.

Uite ca a pus si D osul la treaba, a inchis si el usa...
Intrebare: PLANTELE?

17. Potopul a ţinut pe pământ patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi şi s-a înmulţit apa şi a ridicat corabia şi aceasta s-a înălţat deasupra pământului.

VARSTA NOE 1: 600 ani + 47 zile, Varsta NOE 2: 600 + 1 luna + 67 zile

18. Şi a crescut apa mereu şi s-a înmulţit foarte tare pe pământ şi corabia se purta pe deasupra apei.

19. Şi a sporit apa pe pământ atât de mult, încât a acoperit toţi munţii cei înalţi, care erau sub cer.

A acoperit si Everestul? Naspa faza. De unde a aparut toata apa asta? De ce nu exista nici o dovada ca ar fi acoperit everestul? Unde a disparut toata apa asta. I s-a facut sete deodata lui D si a baut toat apa dupa macel? Probabil, dupa o serie de carnagiu prin Carmagedon si mie mi se facea sete MUHAHAHAHA.

20. Şi a acoperit apa toţi munţii cei înalţi, ridicându-se cu cincisprezece coţi mai sus de ei.
21. Şi a murit tot trupul ce se mişca pe pământ: păsările, animalele, fiarele, toate vietăţile ce mişunau pe pământ şi toţi oamenii.

Trist...

22. Toate cele de pe uscat, câte aveau suflare de viată în nările lor, au murit.
23. Şi aşa s-a stins toată fiinţa care se afla pe faţa a tot pământul, de la om până la dobitoc şi până la târâtoare şi până la păsările cerului, toate s-au stins de pe pământ, şi a rămas numai Noe şi ce era cu el în corabie.

... fuck

24. Iar apa a crescut mereu pe pământ, o sută cincizeci de zile.

Deci potopul a tinut 40 zile, dar apa a crescut 150 zile, interesant... Nici o problema, 4 varste, ne descurcam, suntem baieti mari, desi nu ma asteptam sa gasesc atatea neconcordante in 24 de pasaje, bring it BITCHES.

VARSTA NOE 1: 600 ani + 47 zile, Varsta NOE 2: 600 + 1 luna + 67 zile
VARSTA NOE 3: 600 ani + 197 zile, Varsta NOE 4: 600 + 1 luna + 217 zile

4 comentarii:

Cri Cri spunea...

nu e corect
vietuitoarele acvatice de ce au fost scutite de chestia asta?

straycat spunea...

Poate a fost un fel de razbunare a pestilor.

Cri Cri spunea...

scuze, am vazut abia dupa ce am scris ca te-ai intrebat acelasi lucru
dar deh, am citit de la coada la cap, kasha era ordinea numerelor de pe tricouri by default si mi-a fost lene
cred eu ca, intre vietuitoarele curate si necurate, cele acvatice erau supercurate, inevitabil
si-atunci e aproape logic
pfft! nimic nu stim

Anonim spunea...

@cri cri: vietuitoarele acvatice au pus-o si inca rau de tot; pestii marini nu rezista in aceeasi apa cu pestii de apa dulce. Probabil avea Noe niscai acvarii prin arca...
Straycat, ma mir ca nu ai comentat si partea aia unde doamne-doamne spune "sapte perechi din cele curate" iar Noe ia doar o sinugra pereche din fiecare specie.